Samenwerken?

Met MR. Gin

Horeca

Heb je een zaak in de horecasector, zoals een bar, hotel of restaurant? Overweeg dan zeker om onze MR. Gin aan je drankenassortiment toe te voegen.

Het ambachtelijke vakmanschap en de unieke kleur voegen niet alleen waarde toe aan de smaak, maar ook aan jouw zaak!

Ben je geïnteresseerd? 

Neem dan contact op via onderstaande knop. Hierna zullen wij een afspraak inplannen, en kan jij eens de unieke smaak van onze gin ervaren! 

Hoe serveer je onze gin het best?

De Especias

Bij onze especias serveer je het best de mediterrane tonic. Omdat onze especias beter aansluit bij de natuurlijke smaak van de mediterrane tonic. 

Naar botanicals toe adviseren wij om simpel weg een takje tijm toe te voegen aan jullie especias. Serveer hem  in een glas met wat ijs en de perfecte gin wacht op jou.

50ml gin, 100ml tonic, 1 ijsblokje & 1 takje tijm.

Hoe serveer je onze gin het best?

De Leery

Bij onze leery serveer je het best de elderflower tonic. Omdat onze leery beter aansluit bij de versterkte tonic, de kruiden komen krachtiger naar voren als je de elderflower tonic erbij doet! 

Naar botanicals toe adviseren wij om simpel een schijfje limoen te serveren. Bij voorkeur gedroogde limoen. Omdat er bij verse limoen een bittere smaak in de schil zit. Dit vermijd je door gedroogde limoen te serveren.

50ml gin, 100ml tonic, 1 ijsblokje & 1 schijfje limoen.